KONG Wubba опавче

340 ден

KONG Wubba  се дизајнирани да ги поттикнат инстинктите на мачките, особено оние ловечките. Составени со мали две дрвени топчиња кои отскокнуваат и ја поттикнуваат мачката да ги брка и лови.  LED пердивите во светли бои додаваат плус ентузијазам за играта.

Категорија: Ознаки: , , , ,