Гумена ѕвезда puppy

430 ден

Одлична играчка за најмалите која комбинира гума без токсични материјали на која има мали боцки и нерамнини, кои им помагаат на малите кутриња при чешање на непцата додека им растат нови запчиња. Дополнително, има додадено јаже со кое малите се учат да тегнат и фаќаат играчки уште кога се во својот дом.

Никогаш не го оставај твоето мало кутре со играчките без твој надзор!

Димензии: 8цм

Категорија: Ознаки: , , , , , ,