KONG Wubba Weaves

1,200 ден

  • Издржливо плетено јаже за џвакање и најлон опашки за поголема издржливост
  • Разиграни опавчиња за тегнење и фрлање наоколу
  • Внатрешно има топче кое скока и свирка
  • Дизајнирано за долго време фрлање и играње
Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,