Organissme лосион за расчешлување

1.070 ден

Лосион кој помага во расчешлување на крзното, која е направена врз база на Bio Cosmetic Human Certification. Во составот има овесно млеко и екстракт од маточина кои помагаат во лесно и брзо расчешлување за сите типови на крзно.

Бидејки е составено од природни активни состојки, овој анти-статички расчешлувач помага во чешлање, отплеткување тутки и дава сјај на крзното.

Резултат: сјајно крзно без тутку. Соодветно за кучиња и мачиња од сите раси.