Plouf Лосион за чистење на очи

450 ден

Plouf лосионот за очи е нежен спреј кој ја одржува хигиената околу очите, ги вади нечистотиите и води грижа околу очната мембрана.

Главната состојка е суручира која помага во тонизирање и длабинско чистење, а истовремено помага во омекнување на кожата. Овој спреј не содржи парабен ниту силикон.

Како се употребува? Нанесете го спрејот на меко памукче и нежно исчистете ги очите на Вашиот миленик. Сосема доволно е оваа постапка да ја направите 2 пати во неделата.

Без парабен и силикон, со 95% природни состојки,
100ml