Organissme лосион за чистење уши

520 ден

Спреј за чистење на уши кој е направен според која е направена врз база на Bio Cosmetic Human Certification. Во составот има екстракт од зелен чај и органска алое вера. Бидејки е составено од природни активни состојки може да ги чисти ушите лесно и да ги отстрани нечистотиите на дневна база. Ги отстранува сите тревки, земја и истовремено го штити увото од сушење и го одржува чисто.

Резултат: чисти уши без нечистотии. Соодветно за сите раси на кучиња и мачиња.