Organissme Conditioner

840 ден

Универзален кондиционер кој е формулиран според Bio Cosmetic Human Certification кој е направен со шеа путер и арганско масло за богато хранење на длаката. Шеа путерот е препознатлив по прекрасниот мирис, но има прекрасни ефекти на крзното и дава особена мекост. Соодветно за секој тип на крзно, за кучиња и мачки.

10% од сите сертифицирани органски состојки и 98% од природни состојки

Категорија: Ознаки: , ,