Orijen Fit & Trim

710 ден8.094 ден

Помогнете му на вашето куче да живее раскошен живот со помош на рецептите со висока количина на протеини што обезбедуваат врвна исхрана. Кучињата еволутивно се месојадци, со што имаат потреба од биолошки соодветна исхрана богата со разновидни сотојки од животинско потекло. Orijen Fit & Trim рецептатата е создадена да подржи чиста мускулна маса и специјално е создадена да подржи врвна физичка состојба.  Со состојки од цел плен, како органи и коски, Orijen е изработена со најхранливите и сочни делови од пленот со цел да се задоволат сите нутритивни потреби на кучето. Со 85% високо квалитетни состјки како живина, риба и брзо замрзнат слој од црн дроб, резултатот е биолошки соодветна исхрана со која нема споредба.

За повеќе информации: https://www.orijenpetfoods.com/en-CA/dogs/dog-food/fit-and-trim/ns-ori-fittrim.html

*Плати со картичка и добиј 10% намалување на цела вреќа!

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , , ,