Tag Archives: dog

Зошто моето куче го копа креветчето?

Дали некогаш твоето куче го растура ќебенцето, копа по креветот или бутка перници? Секогаш сме [...]

Дали треба да внимавам на оралната хигиена на моето милениче?

Голем број од сопственици на миленичиња не посветуваат доволно внимание на оралната хигиена кај нивните [...]

Ротационо хранење-што значи и дали е за моето милениче?

Исто како и ние, нашите миленици може да имаат многу придобивки од ротирање на храната. [...]