НАЦРТАЈ ГО ТВОЈОТ „pet“ ЗА ОДЛИЧЕН 5 – I ЛИКОВЕН КОНКУРС за деца од предучилишна и училишна возраст – септември 2021

П О В И К

ЗА

 I ЛИКОВЕН КОНКУРС

 

По повод започнувањето на новата учебна година, Луна Пет за прв пат организира детски ликовен конкурс: Нацртај го твојот „pet“ за одличен 5, наменет за деца од предучилишна и училишна возраст, на тема:

„Јас и моето милениче“

Кој има право да учествува?  Сите деца до 14 годишна возраст.

Што треба да направам? Да нацрташ и обоиш лист од блок број 5, каде со сета твоја мечта ќе ни го претставиш својот миленик: куче и/или маче.

Како ќе се знае дека е мој цртежот? На позадината на листот треба да стои:

  • за деца од претшколкса возраст: Име и презиме, година на раѓање, адреса, е-маил и телефон за контакт;
  • за ученици: Име и презиме, име на училиштето, одделение, адреса, е-маил и телефон за контакт.

 

Детските цртежи треба да се достават најдоцна до 10-ти ОКТОМВРИ на адреса:

Луна Пет Бул. 3-та македонска бригада бр. 43 Лок 9. Аеродром 1000 Скопје

Стручно Жири ќе одбере 5 најдобри цртежи од двете категории, а Луна Пет ќе им додели диплома и награда за миленикот на ден сабота 16-ти ОКТОМВРИ 2021 год.

*Бидејќи Луна Пет е специјализирана продавница за кучиња и мачки, во конурсот ќе се разгледуваат цртежите на кои се претставени само кучиња и мачиња.

Сите цртежи ќе бидат поставени на веб страната на Луна Пет.

Сите информации можете да ги добете на:

нашата веб странa:     https://lunapetshop.com.mk/

нашите телефонски броеви: 02 2455 233 и 070 209 773

и на е-маил:  lunapetcom@gmail.com

 

ДРАГИ ДЕЧИЊА,

СО ОГРОМНО ЗАДОВОЛСТВО ОЧЕКУВАМЕ ДА ГИ ВИДИМЕ ВАШИТЕ МИЛЕНИЧИЊА НА ВАШИТЕ ПРЕКРАСНИ ЦРТЕЖИ!!!

ТИМОТ НА ЛУНА ПЕТ

 

П О В И К за ликовен конкурс Луна Пет

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П О В И К

ЗА

 I ЛИКОВЕН КОНКУРС

 

По повод започнувањето на новата учебна година, Луна Пет за прв пат организира детски ликовен конкурс: Нацртај го твојот „pet“ за одличен 5, наменет за деца од предучилишна и училишна возраст, на тема:

„Јас и моето милениче“

Кој има право да учествува?  Сите деца до 14 годишна возраст.

Што треба да направам? Да нацрташ и обоиш лист од блок број 5, каде со сета твоја мечта ќе ни го претставиш својот миленик: куче и/или маче.

Како ќе се знае дека е мој цртежот? На позадината на листот треба да стои:

  • за деца од претшколкса возраст: Име и презиме, година на раѓање, адреса, е-маил и телефон за контакт;
  • за ученици: Име и презиме, име на училиштето, одделение, адреса, е-маил и телефон за контакт.

 

Детските цртежи треба да се достават најдоцна до 10-ти ОКТОМВРИ на адреса:

Луна Пет Бул. 3-та македонска бригада бр. 43 Лок 9. Аеродром 1000 Скопје

Стручно Жири ќе одбере 5 најдобри цртежи од двете категории, а Луна Пет ќе им додели диплома и награда за миленикот на ден сабота 16-ти ОКТОМВРИ 2021 год.

*Бидејќи Луна Пет е специјализирана продавница за кучиња и мачки, во конурсот ќе се разгледуваат цртежите на кои се претставени само кучиња и мачиња.

Сите цртежи ќе бидат поставени на веб страната на Луна Пет.

Сите информации можете да ги добете на:

нашата веб странa:     https://lunapetshop.com.mk/

нашите телефонски броеви: 02 2455 233 и 070 209 773

и на е-маил:  lunapetcom@gmail.com

 

ДРАГИ ДЕЧИЊА,

СО ОГРОМНО ЗАДОВОЛСТВО ОЧЕКУВАМЕ ДА ГИ ВИДИМЕ ВАШИТЕ МИЛЕНИЧИЊА НА ВАШИТЕ ПРЕКРАСНИ ЦРТЕЖИ!!!

ТИМОТ НА ЛУНА ПЕТ