ЛУНА ПЕТ ВО „ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО“ НА КАНАЛ 5 ТВ

Не можеме да ги опишеме нашата возбуда и среќа што бевме домаќини на Александра Пановска Илиевска од „Здраво Македонијо“ на Канал 5 Телевизија во нашиот Луна Пет Шоп.

Прекрасно поминатото време во неформален, но многу едукативен разговор поврзан за нашите крзнени пријателчиња, во пријатна атмосфера со многу насмевки, секако, го должиме на Александра Пановска Илиевска која придонесе ова интервју, како дел од „Здраво Македонијо“ на Канал 5 Телевизија, да биде едно незаборавно искуство за нас.

Александра, од сѐ срце ти благодариме!

Целото интервју можете да го погледнете на следниот линк:

https://we.tl/t-1NSkXRjOxK