Среќен, најсреќен 7-ми роденден Луна Пет!

Многу љубов до сите Вас и фала Ви за овие 7 години дружење и уште толку, по толку, по толку, и малку ќе ни биде.

Ве сакаме сите, ама најмногу нашите крзнени топчиња!