Аголен тоалет Thor

2.450 ден

Твојот живот како и животот на твоето маче ќе бидат многу поудобни со тоалетот кој може да се смести во било кој агол во твојот дом, без разлика дали ќе го сместите во тоалетот или во ходникот. Секаде ќе се вметне идеално! Лесно се отвара горниот капак за целосно чистење, а флексибилната врата Ви дава достапност за подобро одржување на песокот секој ден. На тоалетот има додаден филтер со јаглен кој ги апсорбира непријатните мириси како и прашината.
  • Направен од пластика
  • Лесен за транспорт со рачка
  • Со вклучен филтер
  • Врата која се отвара и горен дел кој целосно се вади
  • Со вклучена лопатка

Димензии: 45x56x37cm

Категорија: Ознаки: , , ,