Голем рог од елен

2.000 ден

Награди го твоето куче со 100% природниот рог од елен. Овие природни грицки за џвакање содржат голем број на минерали кои се потребни на кучињата, и исто така се грицки кои траат баш долго и не може брзо да се изедат. Твоето куче ќе ги обожава сигурно!

151-225 gr

Категорија: Ознаки: , , ,