Мал рог од елен

750 ден

Секој рог е уникатен. Секоја година најдобрите рогови се бирани за да се утврди автентичноста како и највисокиот квалитет. Подарете му на Вашето милениче рог кој е 100% природен. Грицка која служи за џвакање и е анти-алергена.

50-70 gr

Категорија: Ознаки: , , ,