Гребалка Tonni Double

16.000 ден

Гребалка за мачиња кои сакаат да уживаат и да имаат место за играње. Направено во форма на буре во кое има повеќе места за спиење, додека пак позади има голем простор за гребење. И секако креветче горе високо за најубавиот поглед! Дополнително има и гребалка која е поврзана со мост и креветче на горниот дел.

Направена од многу мек плишан материјал.

Димензии: 88 x 38 x 98 цм

Категорија: Ознаки: , ,