Дентал топка Krico

Оваа фантастична топка ќе биде новата омилена играчка на твоето куче поради единствената текстура на самото топче. Не само што ќе си игра со саати, туку и малите ресички на топчето помагаат во чистење на забите како четка за заби. А најдобриот дел е дека има и свирка!

Димензии: 7цм

Категорија: Ознаки: , , , ,