Fish Dlight Коцки од риба

300 ден

Овие коцки од риба имаат примарна и единствена состојка, а тоа е кожа од риба без никакви адитиви. Кожата од бакалар е вкусна и целосно здрава што ја прави безбедна за кучиња кои се чувствителни, склони на алерии или пак со дигестивни проблеми. Исто така помагаат за здрава кожа и крзно.

100gr

Категорија: Ознаки: , , , ,