Еколошки влажни марамчиња зелен чај

240 ден

Еколошки влажни марамчиња за миленици кои се изработени од специјален материјал Oeko-tex 100 E FSC  кој е биоразградлив и може да се фрлат во тоалет шоља.

Секое еко марамче нежно ја чисти кожата и крзното без да предизвика иритации.

30 марамчиња во пакување.