Играчка овална со топче Shilo

1.200 ден

Тунел за мачиња кој секогаш ќе ги анимира кога ќе им е досадно! Го поттикнува ловечкиот инстинкт и така ги тера да бидат поактивни и да го ловат топчето. Кога топчето се движи, тропка и така ним им е поинтересно да си играат. Исто така во топчето може да додадете и катнип (вклучено) ако сакате играта да биде поинтересна. Доле има гумички за да не се лизга.

Димензии: 32х27 цм

Категорија: Ознаки: , , , , ,