Спреј за чистење на очи и белеење на флеки за мачка (Clean Eyes)

270 ден

Капки на природна база од француската колекција Biogance кои се 98% природни и органски. Капките се врз база на ружина вода и полски цвет, соодветни за секоја раса на мачка и со постојано користење помагаат во обелување на кафеавите флеки околу очите.

Без парабен и pH неутрални.