Играчка со пердуви и пченка Organic

250 ден

Играчка за мачиња изработена од природни материјали. Дел од пченка на кое е прикачено пердув  за поголема занимација.

Димензии:  10 cm

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,