KONG Catnip Infuser

650 ден

  • Ги освежува играчките за постојана ментална стимулација
  • Со додадени 6 играчки
  • Може да се освежи секоја играчка која ја собира во топката
  • Со додадени 3гр од KONG Premium North American Catnip
  • Со ротирање на топката, секога играчка која е внатре се освежува со катнип