Играчка Billund Лисица (без полнење)

990 ден

Едноставно мора да ги сакаш сите- сигурни сме дека нема да ти здосадат овие забавни играчки од серијата BILLUND. Оваа серија е направена од 100% ре-користени материјали и за време на производството е со заштетени ресурси. Одржливи кон природата, животните, луѓето без никаков компромис кон игривоста. Тука може да најдете мека плишана играчка за гушкање, со или без полнење- одбери тоа што највеќе одговара на твоето куче според барањата или возраста. Соодветни се и за мали и за големите кучиња. Оваа колекција нема свирка па затоа се соодветни за тивка игра и соодветно за мали кутриња. Тепихот во кој се кријат грицки ги активира кучињата, има полиња кои може да кријат грицки и така кучето ќе биде активно постојано и за да ги најде мора да го користи својот нос за да дојде до наградата. Другите пак играчки се со компактна форма и може да ги носите секаде. Кое и да го одберете сигурно ќе стане најдобар другар на твоето кученце.

Забелешка: Никогаш не го оставајте кучето со играчките без надзор додека си игра. Ни една играчка не е неуништлива. Да се спречат повреди редовно треба да се проверуваат играчките за оштетување или за лабави делови, кои треба да се заменат по потреба.

Димензии: 23м

Категорија: Ознаки: , , ,