Играчка Broome Глувче

790 ден

 Забавна играчка од Broome колекцијата со која сигурно нема да му е досадно на твојот миленик, со повеќе различни текстури-  цврста и плишана. Така секогаш ќе му изгледа дека има нов предизвик и затоа ќе ја носи секогаш со себе.

На повеќето ќе им се допадне бидејки нема свирка и нема да ги вознемирува низ играњето.

46цм

Категорија: Ознаки: , , ,