Играчка Tough Brisbane саламандер

850 ден

Што е тоа таму што се влече и зарива под земја? Жаба, платипус и останатите пријатели кои баш сакаат внимание! Но без грижи, ни едно нема да избега и да се скрие кога твоето куче ќе го тргне да го бара, ниту пак ќе му пушти отровни пипци за да се одбрани. Тука се работи за целосно безбедна забава која може да трае долго време благодарение на издржливиот горен слој на оваа колекција. Всушност материјалот е препознатливиот елемент на TOUGH BRISBANE  кој е груб на површината кој им дава рустичен изглед и висока издржливост.

Забелешка: Никогаш не го оставајте кучето со играчките без надзор додека си игра. Ни една играчка не е неуништлива. Да се спречат повреди редовно треба да се проверуваат играчките за оштетување или за лабави делови, кои треба да се заменат по потреба.

Димензии: 38цм

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,