Интелигентна играчка и хранилка Kem

1.200 ден

Во оваа играчка т.е. хранилка се има свое дејство- пред кучето или мачето да ја добијат својата награда, тие прво треба да откријат како да дојдат до нив.Оваа играчка која ќе им го размрда мозокот е направена од три мали топчиња кои може да се наполнат со сува храна или грицки преку инка во средината. За тие да дојдат до вкусната грицка, твоето гладно милениче прво треба да го спушти топчето надоле со носот, шепите или муцката и така ќе им паднат наградите од внатре.

Оваа интерактивна играчка не само што ја задоволува потребата за игра ама исто така и ментално ги стимулира. Исто така се препорачува за миленици кои треба да намалат килограми.

Димензии:  20 x 9 cm

 

Категорија: Ознаки: , , , ,