Jerkey ленти со дивеч

200 ден

Покажи му на твоето куче колку ти значи со некоја лента од нашите Jerkey грицки со дивеч. Вкусот, текстурата и аромата целосно го освојуваат миленичето. Овие меки грицки целосно ја задоволуваат потребата за месо на дневна потреба.

20 парчиња во пакување.

Категорија: Ознаки: , ,