Мини срциња

350 ден

Никогаш нема да здосадат овие преслатки срценца- не само што се интересни туку и се многу вкусни. Инспирирани од голема љубов кон нашите миленици па затоа е совршен начин да им покажеме во денот колку ги сакаме.

200 gr