Најлонска маска

225 ден330 ден

Најлонска маска за кучиња која лесно се подесува според потребите на кучето. Предниот дел кај муцката е фиксен и треба соодветно да пасува, без да има многу простор или пак да биде престегнато. Кучето мора да може да отвори малку уста.

Со клипер се зацврстува позади кај ушите и должината лесно може да се подеси.

Како правилно да ја измерите соодветната големина е прикажано на сликата подоле:

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,