Памперс

215 ден1,000 ден

Памперс кој се поставува на било која површина на која кучињата се тренираат да вршат нужда.

Супер- абсорбирачки со додадени полимери и не ја задржува лошата миризба.

Димензии: 60×60 cm

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,