Плетена кожа

110 ден

Додај малку забава во класичните грицки од пресувана кожа. Твоето кутре ќе ја обожава оваа пресувана кожа која е плетена и е секогаш предизвик кој ќе ги натера малку да размислат. Богати со протеин кој едноставно може да ги изненади.

Цена за едно парче.