Сардина со пилешко

250 ден

Награди го твоето крзнено пријателче со богатство од вкусови со новите грицки на Антос. Богати со вистинско месо и високо-квалитетен протеин, токму тоа што твоето маче го сака. Мали закуски лесни за јадење во еден здив кои сме сигурни дека ќе ги обожаваат.

50гр

Категорија: Ознаки: , ,