Свирче со двоен тон Jula

300 ден

Ако сакаш да го контролираш твоето куче во секоја ситуација или пак сакаш да дојде назад со тебе со свирче? Секако дека е можно со свирче кое има два различни тонови (4,700 Hz, 3,100 Hz) и секако со дресирање. Ова свирче има два различни тонови во различни фрекфенции. Така ќе може да го повикаш кучето кога веќе нема да може да те слушне кога го повикуваш.

Направено е од пластика па така е лесно за носење и не пропушта вода. Може да го додадеш на облека или на врат па така ќе биде секогаш при рака.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,