Сет за јадење Nervo

3.950 ден

Оваа двојна хранилка е идеална за твоето куче! Модерни и тренди тањирчиња кои идеално ќе се вклопат во Вашиот ентериер. Две метални тањирчиња на дрвена подлога со нелизгачко дно, која спречува лизгање на било која рамна површина. Така секогаш тањирчињата ќе бидат на своето место, а трошки и капки вода никогаш нема да бидат надвор од подлогата.
  • 2 иноксни тањири во црна боја ( 2х 1.17л)
  • На дрвена подлога
  • Тањирчињата може да се перат во машина, а подлогата не може
Категорија: , Ознаки: , , , ,