Тоалет ќеси Earth Rated – лаванда

90 ден

Колекцијата Earth Rated се еколошки производи кои се биоразградливи и не штетат на околината, изработени според последните стандарди во Канада.

Има два типа на ќесички, без мирис и другите се со мирис на лаванда. Исто така има и држач за ќеси кои е исто така еколошки и изработен од рециклирана пластика.

За време на прошетките со Вашиот миленик, диспанзерот исто така се користи како држач за ќесата додека да најдете канта за отпад. Соодветен е за секаков тип на поводник и има 15 ќесички во пакувањето.

Ќесичките и диспанзерот се направени согласно со последните регулации и сертификатот OK! Compost