Трска со играчка Shark

550 ден

Ако ти и твоето маче обожавате да одите на риболов сигурно ќе Ви се допадне оваа забавна и интерактивна игракча! Трска на која виси ајкула и може да ја ракуваш исто како и нормална трска. Сигурно е забавно да се оди на риболов во секое време, нели?

Димензии: 41 cm

Категорија: Ознаки: , ,