Фризби Kaluga

550 ден

Конечно имаме и следна генерација на фризби: KALUGA е иновативна на толку многу начини и ќе и помогне за дресура со нова перспектива. Прво, во средината може да го отвориш и да додадеш грицки, па така твоето куче ќе биде поттикнато да го брка и ќе знае дека ќе биде одма наградено. формата не му е рамна, туку малку подигната и така е лесно за да се фати и во трчање.

Овие нови идеи на играчки се секогаш одлични и ни се од голема помош. Со светла боја која се гледа и во темни услови.

24цм

 

Категорија: Ознаки: , , ,