Ќебе Uppsala Extreme

2.800 ден

Добро заслужен одмор им е потребен на милениците после ден полн со активности, без разлика дали сте биле на планина, прошетка или пак на точак. Бидејки се пакува во мал простор, не е проблем да ја понесете секаде со себе, па така ќебето UPPSALA EXTREME секогаш ќе Ви биде при рака. Целосно штити од дожд, ветер, снег или од многу топли или ладни површини па така секогаш ќе биде заштитено од сите временски услови.

Бидејки е направено од високо квалитетен материјал, може  да Ви се најде и како заштита во кола, за време на спортски активности.Материјалот е завршен со SILVERPLUS® и  BIONIC FINISH® C6 што значи дека е водоотпорно, не пропушта нечистотии, антибактериско и лесно за чистење. Се пере во машина на 30 °C

  • Дименнзии: 100 x 70 cm cm

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,