3 мини пресувани стапчиња жолти (19цм)

240 ден

Идеална грицка за нашите миленици е здрава, вкусна и им дава фокус и мотивација. Затоа овие мини пресувани стапчиња се наша препорака како грицка која ќе ја обожава! Овие грицки се идеална големина и може да ги понесете секаде со Вас, едно или пак сите три.

Димензии: 19цм

Категорија: Ознаки: , , ,