Flexi Black Design со јаже

900 ден1.600 ден

  • Со издржливо јаже
  • Достапно во повеќе големини
  • Брз и удобен систем на кочење и стопирање
  • Заштитен каиш со рефлективни елементи
  • Може да се комбинира со кутијата Multi Box или LED светло
  • Достапно во 4 бои: плава, розева, зелена или црна

Впечатливост на прв поглед

Овој дизајн може да го најдете во три смели бои кои даваат впечатлив контраст на црна основа, како и црно јаже и елементи во истата боја.

 

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,