Flexi Classics – Cat

850 ден

Flexi Classic за мачиња и возрасни мачки. Сега веќе прошетката може да биде исполнета со нови места за истражување.

Јаже од 3м е сосема доволно за заедно да уживате во прошетката и да го вклучите Вашиот миленик во новите авантури!

Максимум кг: 8 кг

*Се препорачува мачето да го шетате на градник со Flexi поводникот.

Категорија: Ознаки: , ,