Flexi Neon жолта лента

1.550 ден1.890 ден

  • 5 m лента
  • Издржлива лента во неон боја
  • Рефлективни странични панели
  • Брз и удобен систем на кочење и стопирање
  • Може да се комбинира со кутијата Multi Box
  • Достапно во повеќе големини

Рефлективни стикери
Рефлективни елементи со видливост од над 150м далечина, што придонесува за подобра видливост
Неон лента и елементи
Луѓето може да те познаат тебе и твоето куче како тим од далечина.
Приспособување на правец на лентата
Благодарение на системот за водење кој е доведен до совршенство со безброј тестови, оваа лента може да се движи во сите насоки без да се скине или заплетка.
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,