Flexi New Classic- cord

850 ден1,790 ден

Колекцијата на FLEXI New Classic ги комбицира модерните аксесоари со традиционалниот изглед на FLEXI поводниците. Сега може да го користите поедноставно, со модерен изглед и детали кои ги дефинираат овие нови поводици.

Достапно во 4 бои:  плава, розева, црвена и црна.

Водич:

XS – до максимум 8 кг  / S – до максимум 12 кг / M – до максимум 20 кг

  • Компатибилно со FLEXI Multibox и LED светло (освен XS).
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,