KONG Flyer Puppy

920 ден

  • Мека KONG Puppy гума која помага во чешањето на запчињата кај малите кутриња
  • Специјална големина за кутриња за интерактивна игра
  • Поттикнува активност
  • Made in the USA. Globally Sourced Materials.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,