KONG Aqua

1.300 ден

KONG Aqua е верзија од добро познатите KONG Classics, но овој пат е наменета за игри во вода или на отворено. Оваа играчка има основа од пена која што ја држи оваа играчка над вода, но е исто така издржлива како и играчките од KONG Classics.

  • Форма на KONG Classic со јаже за полесно фрлање и фаќање
  • Не тоне во вода, со боја која лесно се забележува
  • Јажето помага за подобро фаќање и чистење на забите
  • Изработено во USA

Димензии:65 цм (вклучувајќи го јажето)

Категорија: Ознаки: , ,