KONG Better Buzz Gecko

450 ден

KONG Better Buzz Gecko е полно со KONG North American Premium Catnip за да ги поттикне мачињата да играат, скокаат и да ја бркаат играчката. Крцкавите крилца и антени се баш за оние мачиња кои сакаат да фаќаат плен! Така се поттикнува здрава, активна и безбедна игра.

  • Ноџињата крцкаат и светка за зголемена интеркативност
  • Идеална големина за играње за да се поттикнат ловечките инстинкти
  • Со додаден KONG North American Premium Catnip
  • Супер за интерактивна и соло игра
Категорија: Ознаки: , , , ,