KONG Cozie Ultra Lucky Lion

1.110 ден

  • Ултра издржлив KONG Ultra-Tex материјал спремна за играње
  • Ripstop материјал и засилени шеови за игра која трае
  • Цврстата надворешност се спротивставува на  инстинктите за џвакање
Категорија: Ознаки: , , ,