KONG Gyro

1,200 ден

  • Занимација која се врти и превртува на секој допир
  • Во топчето се става храна или грицки
  • Самостојна играчка
  • Ментално стимулативна
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,