KONG Jaxx Brights Ball

800 ден

  • Високо издржлива играчка
  • Без свирка
  • Специјалниот дизајн поттикнува тегнење и гризање
  • Со додадено јаже за влечење

Димензии: 29цм

Категорија: Ознаки: , , ,